Rainbow Six Siege, Game Pass’e Geliyor

[Güncel] Resmi duyuru geldi

Güncelleme: Bariz ortada olan ipucunun da gösterdiği üzere Rainbow Six Siege'in konsollar ve Android için Game Pass'e geleceği Microsoft tarafından teyit edildi. Yapılan açıklamaya göre Rainbow Six Siege, 22 Ekim'de Game Pass bünyesine eklenmiş olacak.

Haberin orijinalini aşağıda okuyabilirsiniz:

- o -

Game Pass oyunları ile ilgili haberlere yakında Rainbow Six Siege haberi de eklenecek gibi görünüyor. Bu tahminin kaynağı, Xbox Game Pass hesabında paylaşılan şu görsel.

Görselde gökkuşağı ve kuşatılmış bir kale yer alıyor gördüğünüz üzere. Gökkuşağı sayısı da altı. Dolayısıyla buradan hareketle Rainbow Six Siege sonucuna varmak mümkün :)

Ubisoft'un popüler oyunlarından birisi olan Rainbow Six Siege, 5 yılı geride bıraktı. Yine de bugüne kadar gelen ek içerikler ve yeni operatörlerle güncel ve popüler kalmayı başardığını söyleyebiliriz. Zaten bu sayede de hatırı sayılır bir oyuncu kitlesine sahip. Turnuvalarıyla da artık e-spor alanının önemli markalarından birisi haline geldiği söylenebilir. Şimdi bir de Game Pass ile ücretsiz olarak sunulursa, oyuncu sayısını daha da yukarılara taşıyacaktır hiç şüphesiz. Bakalım Game Pass duyurusu ne zaman gelecek, takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum