Rainbow Six Siege - Hereford Base'in Yeni Hali Muhteşem Görünüyor

Güncellemelerle birlikte Hereford Base'teki rekabet kızışıyor.

Önceki yazılarımızda Rainbow Six'in yeni sezonu Grim Sky ile birlikte Hereford Base'in de epey bir değişeceğinden söz etmiştik.

Yukarıdaki videodan da görebileceğiniz üzere Hereford Base, artık gerçek dünyayı aratmayacak bir seviyeye çıkıyor. Eskiden de 'ortalamanın üzerinde' gözüken binalar ve uçaklar artık İkinci Dünya Savaşı'nın atmosferini daha çok yansıtıyor.

afo8VCTQFJdwXg2zYo2EHH-650-80

Oyun için geliştirilen ilk harita olan Hereford Base, geliştiriciler için de manevi bir anlam taşıyor olacak ki ilk revize edilen harita oldu. Kısacası eskisinden çok daha rekabetçi olacak Hereford Base haritası, ilk bakışta sadece görsel bir değişime uğramış gibi görünse de bu değişim doğal olarak oynanışa da yansınıyor. Bununla birlikte Hereford, Siege'nin diğer haritalarına kıyasla savunmacı oyuncular için daha az gizlenme yeri bırakıyor.

7v5j7jqxvYYeJmJNXy8qHH-650-80

Bunlar dışında harita, daha büyük böylelikle de daha serbest ve geniş bir hale geliyor. Önceden biraz daha dar olan iç ve dış mekanlar kapışmalar için artık daha geniş ve ferah olacak.

Ubisoft, Rainbow Six Siege'in Yeni Sezonu Grim Sky Hakkında İlk Detayları Paylaştı

Yoksa Yeni Rainbow Six Siege Operatörü Nomad Mi?

Rainbow Six ekibi bu geliştirmelerin, aktif geri dönüşler sayesinde olduğunu belirterek oyunculara minnettar olduklarını söyledi. Tekrar hatırlatalım: Daha fazla bilgi için 17-19 Ağustos tarihleri arasında, Six Major In Paris etkinliğinin olacağı Rainbow Six Twitch kanalını takipte kalın.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum