Rainbow Six Siege'in Yeni Güncellemesi White Noise Denemeye Hazır

Ubisoft dördüncü sezona hazır!

 Ubisoft'un taktisel çok oyunculu nişancı oyunu (böyle yazınca ne kadar da tuhaf hissettirdi yahu) yakında üçüncü yılına girecek. Oyunun Güney Kore temalı dördüncü sezon güncellemesi Operation White Noise da oyuncuların denemesi için PTR sunucularında bugün itibariyle açılacak. Güncelleme, Türkiye saatiyle akşam 8'de deneme sunucularında oynanabilir olacak.

Tower isimli yeni hartitanın yanı sıra Dokkaebi isimli hacker bir operatör ile Vigil isimli gizlenme temalı iki operatör de oyuna eklenecek. Bu ikiliye ek olarak Polonyalı Zofia da çift namlulu bomba atarıyla mevzuya hazır bir şekilde akşam saat 8'i bekliyor.

Ubisoft'un resmi kanallarından paylaşılan bu videoyla operasyona önden hazırlık yapabilirsiniz sevgili Oyungezerler. Böylece yeni operasyona hazırlıksız yakalanmayacaksınız. 

Buna ek olarak üç yeni operatör için de birer tane fragman paylaşıldı ve bir Ubisoft klasiği olarak bu videolar oldukça profesyonel şekilde hazırlanmış. 

Bunlara ek olarak Rainbow Six Siege'in üçüncü yılının ilk operasyonu Chimera ile ilgili yeni bilgiler de edindik. Ancak Ubisoft bu sefer ağzını sıkı tutuyor. Bu operasyonda biyolojik tehlike üzerine özel eğitim almış biri Fransız, biri Rus iki operatör olacak. Yine bir değişiklik olarak karşımıza Breakout isimli bir olay (event) çıkacak. Üçüncü yıl ikinci sezondaysa yeni bir İtalya haritası ve iki yeni İtalyan operatör oyuna dahil edilecek. Üçüncü yılda bazı haritalar ve oynanış üzerine güncelleştirmeler yapılacak. 

Ufukta hala herhangi bir Türk operatör yok gibi gözüküyor sevgili Oyungezerler. Biz yine de bir umut bekleyelim bakalım. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum