Rainbow Six Siege: Operation Blood Orchid'in Operatörleri Sızdırıldı

Polonyalı ve Çinli operatörler açığa çıktı

Rainbow Six Siege'e ağustos ayının sonunda gelecek yeni Blood Orchid güncellemesi, oyuna yeni bir harita ve üç yeni operatör getirecek: Hong Kong Polis Kuvveti SDU (Special Duties Unit)'dan iki operatör ve Polonya'nın terörle mücadele birimi JW GROM'dan bir operatör.

>Rainbow Six Siege'e Yama Değil Resmen Yeni Oyun Geliyor

Bu hafta, oyuna eklenecek üç operatörün görüntüleri ve bilgileri de sızdırıldı. Bir savunmacı (DEF) olan Ela'nın ana yeteneği, yüzeylere tutturulabilen ve tetiklendiğinde baş döndürücü bir etki ve işitme bozukluğu yaratan Grzmot Mayını.

rainbow-six-siege-blood-orchid-2

Diğer bir savunmacı olan Lesion'ın ana yeteneği, GU, gizlenmiş toksik mayınlar vasıtasıyla bir zehri düşmanlara enjekte eder. Zehir, düşmana hasar verir ve onların hızını düşürür.

rainbow-six-siege-blood-orchid-1

Son olarak, oyuna yeni eklenecek tek saldırgan Ying var. Ying'in ana yeteneği ise, ister yüzeylere tutturabileceğiniz, ister el bombası olarak atabileceğiniz flaş bombalarından oluşan Candela.

rainbow-six-siege-blood-orchid-3

Ubisoft, 26 Ağustos'ta Pro League finallerinde Blood Orchid'i açıkladığı zaman daha fazla bilgiye ulaşacağız. Operation Blood Orchid, 29 Ağustos'ta season pass sahipleri için, 5 Eylül'de de herkes için yayımlanacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum