Rainbow Six Siege Operatörlerine "İkincil Ekipman" Desteği Geliyor

Rotasyon şansı artırılacak

Rainbow Six Siege değişiyor. Gün geçtikçe çok daha farklı operatörler ve denge güncellemeleri ile oyunun hızını değiştiren Ubisoft, saldırı timinin bu hıza yetişebilmesi adına "ikincil ekipman" sistemini oyuna eklemeye hazırlanıyor. Bu ekipmanlar sayesinde operatörler çok daha hızlı rotasyonlar yapabilecek.

PC Gamer'a konuşan baş tasarımcı Jean-Baptiste Halle, Hibana ve Thermite gibi savunma hatlarını kolayca yaran isimlerin hala işlerinin en iyisi olacağını vurgulasa da gelecek değişimlerin bu karakterlerin üzerindeki yükü alacağını belirtti. Saldırı timinin cebinde artık yerdeki kapakları ve hafif duvarları parçalayabilecek bir ikincil ekipman olacak. Henüz tasarım aşaramasında olduğu belirtilen bu ekipmanın Year 5 içerisinde tanıtılması bekleniyor.

Halle'in konuşmasında bahsettiği bir diğer ekipman ise EMP benzeri bir tip bomba olacak. Thatcher ve Twitch gibi karakterleri rahatsız edecek bu bombanın hala geliştirilme aşamasında olacağı belirtilmiş. Tasarımcı, henüz bu bombaya uygun bir yer bulamadıklarının fakat üzerinde çalıştıklarının da altını çizmiş.

Yeni ekipmanlar operatör düzenleme ekranından alınabilecek. Ubisoft oyundaki tüm dengeleri değiştirmemek için bir süre daha ekipmanları test etmeye devam edecek.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum