Rainbow Six Siege, Yeni Operatörüne Kavuşuyor

Ram, ortalığı yıkmaya geliyor.

Her yeni sezonu ile karakter kadrosunu genişleten Rainbow Six Siege, Operation Heavy Mettle ile birlikte Ram'i aramıza katacak. Koreli yeni operatörümüz, premium battle pass sahiplerine ücretsiz olarak gelirken diğer oyuncular R6 kredilerini harcayarak kendisini satın alabilecek. Tabii bunun için birkaç hafta beklemek gerekecek...

Ram, adından da anlaşılabileceği gibi, ortalığı acımasızca yıkabilen bir operatör olacak. Koreli yeni karakterimiz BU-GI Auto-Breacher adı verilen bir ekipmana sahip. Bu ekipman, yıkılabilecek her yeri yıkabilen bir drone fırlatabiliyor. Daha da iyisi bu drone, savunma timinin yerleştirdiği her türlü tuzağı da etkisiz hale getirebiliyor.

Mad Max filmlerinden fırlama bir otomobil gibi görünen bu drone, altında bombalara önünde ise kesici disklere sahip. Yani Ram'in olayı gizlilikten daha çok ortalığı birbirine katmak üzerine kurulu.

Ram, MG-E ağır makineli tüfeği ya da R4-C taarruz tüfeği ile oynanabilecek. MK1 9mm tabancanın yanı sıra ITA12S pompalı tüfek de loadout'a eklenebiliyor.

YORUMLAR
ocelot1789
14 Ağustos 2023 12:37

Fikir güzel ama uygulaması berbat olacak. Yaratacağı bugların haddi hesabını düşünemiyorum. Gittiği yolda zemin parçalaması inanılmaz problem yaşatacak. Clash'ten 2 sene çektiğimizi bundan çekeceğiz.  İyice çekilmez hal almaya başlayabilir oyun.

Parolamı Unuttum