Rainbow Six Siege'den Aksiyon Dolu Yepyeni Bir Hikaye Videosu Geldi

Bu kez Nighthaven timine yakından bakıyoruz

Rainbow Six Siege uzun süredir piyasada olmasına rağmen hala gizemli kalmayı başaran hikayesi ile oldukça dikkat çekiyor. Hatırlarsanız Ubisoft geçtiğimiz Kasım ayında oyunun ana hikayesi üzerine daha çok odaklanacaklarını belirterek merakımızı celbetmeyi başarmıştı.

Aşağıdaki fragman da bu sözün ilk adımı olarak nitelendirilebilir. Operation Shifting Tides ile birlikte oyuna eklenen iki yeni operatörün boy gösterdiği fragmanda, Hindistan menşeli özel bir örgüt olan ve adını oyun içerisinde sıkça duyduğumuz Nighthaven ekibi anlatılıyor.

Fragman içerisinde bir gemiyi korsanların elinden kurtaran ekibimizin Rainbow Six'e davet edildiğini öğreniyoruz. Fakat bu davetin arkasında aslında başka bir sebep yatıyor. Görünüşe göre Rainbow Six ekibi Nighthaven'ı, özellikle Kali ve Wamai'yi, yakınında tutmak istiyor. Yani asıl amaç bu bağımsız örgütün rakip organizasyonlar için iş yapmasını engellemek.

Yeni hikaye parçası ile birlikte yeni kostümler de devreye girecek. Nighthaven temalı yeni kostümler 6 Ocak'a kadar satın alınabilecek.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum