Rainbow Six Siege'e 'Solo' Modu Gelecek Mi?

Solo oyuncuların çilesi bitiyor mu?

Rainbow Six Siege'in temelinde takım oyunu yatıyor. Beş kişilik iki takımdan oluşan oyunda her oyuncunun birbiri ile iletişimi büyük önem arz ediyor. Fakat size katılacak dostlarınız yoksa zaman zaman tek başınıza oyun oynamak durumunda kalıyorsunuz. Bu da takım halinde oyuna giren oyunculara karşı şansınızı epey azaltıyor. İşte Ubisoft, yakın zamanda bu sorunu çözmek için çalışmalara başlayacak.

Yapımcının sorunu çözmek için planladığı değişimler arasında "solo oyunculara özel" bir matchmaking sistemi bulunuyor. Bu sayede oyuncular oyuna solo olarak girmeye çalıştıklarında sadece solo oyuncularla eşleşecek. Takımıyla giren oyuncuları ise diğer takımlar bekliyor olacak.

Oyuncuların bir süredir talep ettiği bu değişikliğin ilk ipuçları geçtiğimiz günlerde R6'nın resmi Twitter hesabından verildi. Bir oyuncunun "solo queue" isteriz isyanına cevap veren resmi hesap, bir süredir bu fikir üzerinde çalıştıklarını ifade ederek yeni bir planlama yaptıklarını belirtti.

Ubisoft'un bu planını ne zaman devreye alacağı ise henüz bilinmiyor. Öte yandan Rainbow Six Siege'in kabuk değiştirmeye başladığını söylemek mümkün. Operatörlere "ikincil" ekipman eklemeyi düşünen yapımcı ekip, yeni operatörler ile de değişimin ilk sinyallerini verdi.

YORUMLAR
Ghost AssassiN
24 Şubat 2020 18:38

Bu güzel bir gelişme fakat bizim gibi R6'yı hikayeli bir oyun diye bilen, seriyi öyle tanımış hikaye sever oyuncular için de bir hikaye modu konulsaydı çok güzel olurdu.Önce iptal edilen Patriots'la heyecanlanmıştık, daha sonra Siege'le de heyecanlandık fakat sonradan öğrendik ki hikaye modu yokmuş.Neyse en azından sonraki oyunlarını (gerçi o da Quarantine ve onda da tek kişilk hikaye modu yok!) hikaye modsuz yapmazlar inşallah.

Parolamı Unuttum