Rainbow Six Siege'in Tersine Dost Ateşi Sistemi Değişti!

Artık cezalar çok daha sert

Rainbow Six Siege oynayanların yakından tanıdığı tersine dost ateşi sistemi değişiyor. Uzun süredir kullanımda olan sistem artık çok daha ciddi cezaları beraberinde getirecek. Bildiğiniz üzere takım arkadaşınız sizi yanlışlıkla vurduysa onu affedebiliyorsunuz. Fakat toksik davranışlar devam ederse sistem artık en az 30 maç boyunca oyuncuyu kontrol altında tutacak.

"Acıma yok" ifadeleriyle başlayan bir açıklama yayınlayan Ubisoft, sistemin artık çok daha sert cezalar keseceğini açıkladı. Sık sık takım arkadaşlarına ateş eden oyuncular, verilen geri bildirime bakılmaksızın, uyarı alacak. Bu uyarının ardından davranış devam ederse en az 30 oyun boyunca tersine dost ateşi sistemi devrede kalacak.

Ubisoft uzun süredir bu plan üzerinde çalıştığını ifade ederek toksik oyuncuları oyunlardan uzaklaştırmak istediğini belirtiyor. Bu sistem sayesinde toksik oyuncular hem uzun süre ceza almış olacak, hem de girdikleri oyunlarda tat kaçırmaktan uzaklaşmış olacaklar. Yani en azından Ubisoft ve bizler bunu umuyoruz...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum