Rainbow Six Siege'in Yeni Operasyonunun Detayları Ortaya Çıktı

Neon Dawn'a hazır olun

Rainbow Six Siege'in yeni operasyonu Neon Dawn'dan ilk detaylar geldi. Geçtiğimiz pazar günü düzenlenen Major turnuva esnasında paylaşılan bilgiler arasında yeni operatör Aruni, Jäger ve Echo'ya gelecek nerf'ler ve Hibana'ya gelecek buff gibi detaylar bulunuyor.

İsterseniz gelin ilk olarak yeni operatörümüz Aruni'nin detaylarına bir göz atalım. Surya Gate adı verilen ekipmanı ile kapıları, duvar ve tavan panellerini kapatan Aruni, Tayland'dan aramıza katılacak. Surya Gate adı verilen bu lazer kapılar patlatılamıyor olsa da içerisinden geçen herhangi bir drone kendisini 30 saniye kadar devre dışı bırakıyor. Surya Gate, bu sürenin ardından ateş edildiğinde tekrar aktive oluyor.

İçerisinden koşarak geçmeye çalışan saldırı timi üyelerine 40 hasar veren bu ekipman, özellikle 1v1 durumlarda ciddi etkili olacak gibi görünüyor. Fakat Aruni'yi özel kılan tek şey bahsi geçen ekipmanı değil. Metal bir kola sahip olan Taylandlı operatörümüz aynı zamanda duvarda ufak tefek delikler açabiliyor.

Gelelim ekipmanları ile can sıkan Jäger ve Echo'ya... Alman operatörümüzün oyundaki en iyi savunma timi üyelerinden biri olduğunu söylemek mümkün. ADS isimli ekipmanı sayesinde 6 farklı fırlatılabilir ekipmanı etkisiz hale getirebilen Jäger, artık sadece ADS'e güvenerek hareket edemeyecek. Bundan böyle ADS, fırlatılabilir bir ekipmanı etkisiz hale getirdikten sonra 10 saniyelik bir bekleme süresine düşecek. Bu süre içerisinde hareketli takımların ciddi baskınlar yapabilmesinin önü açılmış olacak. Sistemin artık sınırsız cephaneye sahip olduğunu da ekleyelim.

Echo'nun baş ağrıtan Yokai drone'ları da artık herkes tarafından görülebilecek. Bazı noktalarda fark edilmesi neredeyse imkansız hale gelen bu drone, oyunun ciddi anlamda stresli ve zor bir hale gelmesine sebep oluyordu.

Bugün itibariyle test sunucularına giriş yapan güncellemenin tüm detaylarına yukarıdaki videodan ulaşabilirsiniz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum