Rainbow Six Siege'in Yeni Operatörleri Sızmış Olabilir

Güney Amerikalı yeni operatörler geliyor.

Rainbow Six Siege'in 4. yılının 3. sezonu yavaş yavaş yaklaşıyor. Yeni sezon bizleri iki yeni operatör ile karşılayacak. Rainbow Six Siege'in açıklanan yol haritasına göre bu operatörler Perulu ve Meksikalı olacak. 

Rainbow Six üzerine içerik üreten YouTuber CoreRoss, R6 subreddit'inde bu operatörlere ait olduğu söylenen iki konsept tasarımı paylaştı. Güney Amerikalı operatörlerin bulunduğu atmosfer ve tasarım detayları, iki karakterin de Indiana Jones evreninden fırlamış gibi görünmesini sağlamış.


CoreRoss, sızdırılan bu fotoğraflara tam olarak inanmadığını söylese de Siege tasarımlarını andırdıklarının altını çiziyor. Daha önce paylaşılan ipuçları ile paralellik gösteren bu tasarımlar, oldukça detaylı görünüyor. Öyle ki bazı oyuncular fotoğrafların içerisinde geçtiğimiz aylarda yayınlanan Hammer and the Scalpel videosunda bulunan sahnelere göndermeler olduğu görüşünde.

Sızıntılar arasında yeni kozmetik paketlerinin de adı geçiyor. Bunlardan ilki tropikal iklime ait bir Blackbeard paketi, diğeri ise Maverick'e gelecek yeni bir set olacak.

3. sezonun içerikleri 18 Ağustos itibari ile belli olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum