Rainbow Six Siege'in Yeni Operatörlerine Ait Ekipmanlar Ortaya Çıktı

Bakalım oynanışı nasıl etkileyecekler

Rainbow Six Siege'in yeni operasyonu Operation Ember Rise yolda. Yakın zamanda tüm detayları ile birlikte ortaya çıkacak olan operasyonun ilk fragmanı bugün yayınlandı. Fragmanın içerisinde 4. yıl 3. sezonda gelecek operatörlerimizin ekipmanlarına yakından bakış atıyoruz.

Yeni operatörlerimizden biri olan Amaru, "Garra Hook" adındaki bir kancayı kullanıyor. Fragmanın içerisinde bu kancanın işleyişini görme fırsatımız oluyor. Amaru bu kanca sayesinde hızlıca camlardan içeriye girebilecek gibi gözüküyor. Ubisoft'un video ile yayınladığı açıklamaya göre bu kanca "rakiplerin dikkatinin dağıldığı sırada" en verimli haline bürünüyor. Bu cümleden yeni operatörümüzün kancasını kullandığı sırada ateş edemediği bilgisi çıkıyor.


Diğer yeni öperatörümüz Goyo ise, Volcan Shield ile ortalığı birbirine katacak gibi görünüyor. Yerleştirilebilen bir kalkan olan bu ekipmanın arka kısmında bir benzin tenekesi bulunuyor. Fragmanın içerisinde bu benzin tenekesinin ateş edildiği anda patladığını görüyoruz. Yine Ubisoft'un açıkladığı bilgilere göre bu patlamalar rakip oyuncular üzerinde ilginç etkilere sahip olacak.

Operasyon hakkındaki tüm detayları bu hafta düzenlenecek Rainbow Six Siege Major turnuvasında alma fırsatımız olacak. Turnuva 18 Ağustos'ta başlayacak.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum