Rare Ve Obsidian, Yeni Oyunlarını X019'da Tanıtacak

Bu gece büyük sürprizler bizi bekliyor

Microsoft'un merakla beklenen X019 etkinliği büyük sürprizlere sahne olacak gibi görünüyor. Ortaya atılan iddialara göre etkinlikte karşımıza çıkacak Age of Empires 4'ün yanı sıra Rare ve Obsidian'ın yeni oyunlarını görme fırsatı da bulacağız.

VGC'nin haberine göre Rare'in yeni oyunu "üçüncü şahıs kamerasını kullanan bir macera oyunu" olacak. Aynı söylentiler bu oyunun yepyeni bir isim olacağına ve hala geliştirme sürecinin erken safhalarında olduğuna işaret ediyor. Bu da firmanın yeni oyununun yeni nesil Scarlett platformuna özel olabileceği anlamına geliyor.

Obsidian'ın yeni oyunu hakkında ise ortada pek fazla bilgi bulunmuyor. Sektörün önemli analizcilerinden olan Daniel Ahmad, dün attığı şu tweet ile birlikte X019'da bir de Obsidian oyunu görebileceğimizi açıklamıştı. Eğer iddialar doğru ise bu gece efsanevi firmalardan iki yeni oyun görme şansımız olabilir. 

Şimdilik oyunların ne olduğunu tahmin etmek oldukça zor. Fakat umarım Rare'den Banjo-Kazooie'nin boşluğunu doldurabilecek bir platform-macera oyunu gelir. Bu gece yayınlanacak X019'u Türkiye saati ile 23:00'dan itibaren Mixer üzerinden izleyebilirsiniz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum