Rare'in Yeni Oyunu Everwild Ortaya Çıktı

Görselliği ile dikkat çekiyor

Sabah saatlerinde ortaya atılan iddialar doğru çıktı! Efsanevi yapımcı ekip Rare'in yeni oyunu Everwild, Microsoft'un özel etkinliği X019'da gösterildi. Firmanın en yeni oyunu çarpıcı görselliği ve atmosferi ile dikkat çekiyor. Henüz oyunun detayları paylaşılmamış olsa da ilginç bir maceranın bizleri beklediği kesin.

Etkinlikte konuşan stüdyo yöneticisi Craig Duncan oyun hakkında şu ifadeleri kullandı: "Everwild hala erken geliştirme sürecinde olsa da yarattığımız oyunun potansiyeli bizi heyecanlandırıyor. Everwild ekibi doğal ve büyülü bir dünyayı tecrübe edebileceğiniz yeni yollar arıyor. Yapımcı ekibimiz -ve ekibimizin başındaki Louise O'Connor- tamamen orijinal ve olduça özel bir oyun geliştirmenin peşinde. Everwild dünyanın her köşesindeki oyuncuların hafızasına kazınacak anılar yaratmaya geliyor."


Ufak bir tanıtım videosu ile karşımıza çıkan yeni oyunun hala katedeceği uzun bir yol olduğu ortada. Ortaya atılan dedikodulara göre kendisini yeni nesil konsollar ile birlikte görebiliriz. Fakat şimdilik daha fazla detay için bir süre beklememiz gerekiyor.

Sunum esnasında Rare'in Sea of Thieves'ı desteklemeye devam edeceği de açıklandı. Firma yeni oyununu geliştirirken Sea of Thieves'e de bolca yeni içerik getirecek. Hatta oyunun yeni güncellemesinin ateş bombaları ve yeni görevler içereceği de paylaşıldı.

X019 hakkındaki tüm haberlere ulaşabilmek için bizi takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum