Ratchet & Clank: Rift Apart, PS4'e Kesinlikle Gelmeyecek

Insomnia'dan teyit mesajı

Insomniac, PlayStation 5 için duyurulan oyunlardan biri olan Ratchet & Clank: Rift Apart'ın tamamen bu konsola özel olacağını ve PlayStation 4'e gelmeyeceğini teyit etti.

Her ne kadar Ratchet & Clank: Rift Apart daha en baştan beri PlayStation 5 Exclusive olarak duyurulmuş olsa da, gerek Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, gerek Sackboy A Big Adventure, gerekse Horizon Forbidden West'in PlayStation 5'e ek olarak PlayStation 4 için de çıkacağının açıklanmasıyla gözler kalan son iki oyuna dönmüştü. Henüz Bluepoint cephesinden Demon's Souls Remake için kesin bir açıklama gelmedi, onun hala daha ileride PS4'e gelme ihtimali var.

Ancak Ratchet & Clank: Rift Apart'ın kullandığı teknolojiler yüzünden PS4'e çıkması mümkün görünmüyor. Zaten oyunun fragmanlarında da özellikle ray traced yansımalar ve konsolun yeni hızlı SSD'sini kullanarak sağlanan anlık yükleme süreleri ön plana çıkarılıyordu. Bunların önceki nesilde yapılması mümkün olmayacağından oyunun farklı bir versiyonu üzerinde çalışılması gerekecekti. Insomniac, bu söylentilere de böylece noktayı koymuş oldu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum