Ray Fisher, Cyborg'u Canlandırmak İstemiyor

Warner Kardeşler ortalığı karıştırdı

Warner Bros'un yaratmaya çalıştığı DC Sinematik Evreni en başından beri büyük hayal kırıklıkları ve sansasyonlarla devam ediyor. Oldukça kaotik bu süreçte hayranların izlediği iyi film sayısı da epey az, zaten bu durum gişeye de yansıyor. Ancak son büyük skandal gerçekten Hollywood dünyasını derinden sarsacak cinsten. Justice League filminde Cyborg'u canlandıran Ray Fisher, daha fazla DC/WB ortaklığı filminde görev almak istemiyor. Oyuncunun bu raddeye gelmesinin ciddi bir geçmişi var.

Aslında her şey Justice League filminin yönetmenliğine Zack Snyder yerine Joss Whedon'un gelmesiyle başladı. Öyle ki Snyder versiyonunda epey sahnesi olan Cyborg, Whedon ile birlikte epey geri plana atıldı. Üstüne üstlük Ray Fisher filmin başarısızlığının ardından her fırsatta "sette kötü davranışlar görüyorduk!" şeklinde açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalar bazı oyuncu arkadaşları tarafından da desteklenerek, onay aldı. Tüm bu süreç üstüne Warner Bros konuyla ilgili soruşturma başlattığını belirtti. Lakin henüz bu konuda herhangi bir yaptırım göremedik. 

Hazırlıkları devam eden The Flash filminde cameo olarak rol alması beklenen Ray Fisher, daha fazla WB ile çalışmak istemediğini söyledi. Bu konuda DC Filmleri Başkanı Walter Hamada'nın sözleşmesini yenilemesi de kilit rol oynadı. Geçtiğimiz hafta Hamada hakkında "Onun yalanları ve WB'nin halkla ilişkiler departmanı başarısız oldu. Justice League soruşturmasını hasır altı ederek gerçekleri unutturmaya çalıştılar. Onun yer aldığı herhangi bir yapımda yer almayacağım." diyerek tavrını ve niyetini açıkça belli etti. 

Tüm bunların ardından belki de olayda en az suçlu olan The Flash filminin senaristleri senaryodan Cyborg'u çıkarmak için hazırlıklara başladı. Başka bir oyuncuyu Cyborg için düşünmeyen WB bu filmden karakteri çıkarmayı planlıyor. Büyük bir çoklu evren ile birlikte Flashpoint hikayesini ekrana taşıyacak olan The Flash'ta yeniden Ben Affleck ve Michael Keaton'ı Batman olarak da izleyeceğiz. Orijinal Flashpoint'te de yer alan Cyborg'un denklemden çıkarılmasıyla birlikte hikaye ne kadar değişir kestirmek güç.

Flash filminde daha önce Ezra Miller ile ilgili de sorunlar yaşanmış ve bazı hayranlar oyuncuyu filmde istemediklerini belirtmişlerdi. Daha çekimleri bile başlamadan bu kadar büyük sorunlara sahne olmuş bir filmin gişede neler yaşayacağını büyük merakla bekliyorum. Şimdi ufukta DC hayranlarının dört kolla sarıldığı Snyder Cut var. Onun dışında DCEU'da işler yine, yeniden oldukça karamsar bir şekilde ilerliyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum