Razer Cep Yakan Yeni Şarj Aletini Tanıttı

Güçlü ve pahalı

Razer, E3'teki sunumunda çeşitli yeni cihazlar tanıttı; bunlar arasında yeni Blade 14 dizüstü bilgisayar, Raptor 27 165Hz monitör, BlackShark V2 Pro Six Siege kulaklık ve Opus X kulaklıklar da vardı ama aralarında en ilgi çekici ve en yeni ürün bir şarj aleti oldu.

Klasik Razer tasarımına sahip olan bu şarj aleti GaN, yani Galyum Nitrit türünde ve fiyatı da tam tamına 180 $.

GaN şarj aletleri daha etkili güç sunan ve buna karşılık pek ısınmayan türdeler, bu yüzden de fiyatları normal şarj aletlerine göre biraz daha yüksek. Buna bir de Razer'ın kendi özelliklerini ekleyince fiyat iyice tırmanıyor tabii. Örneğin yine benzer seviyede güç çıkışı sunan şarj aletleri 80-100$ aralığında bulunabiliyor.

Razer USB-C GaN Charger iki tane Type-C, iki tane de Type-A çıkışa sahip ve maksimum çıkış gücü de 130W. Type-C portlar 100W gücü paylaşırken, Type-A portlar da 18W gücü paylaşıyor. Yani telefon şarjı olarak kullanayım derseniz 5V / 3.6A gibi bir çıkış söz konusu. Her iki portu da aynı anda kullanırsanız bu değer 1.8A'ya düşüyor.

Bu şarj aleti daha çok evinde şarj edilebilir Razer cihazlar olanlara hitap ediyor gibi duruyor, yani bir yandan Blade dizüstü bilgisayarınızı, bir yandan telefonunuzu şarj edebilirsiniz. Duvar prizi kısmında da UK, EU ve US standartlarını destekleyen uçları var cihazın.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum