Razer Saçları Bozmayan Yeni Bir Kulaklık Duyurdu: Ifrit

Kafaüstü kulaklıkların saçlarını bozmasına ifrit kesilenler için...

Oyun donanımları geliştiricisi Razer yeni kulaklığını tanıttı. Ifrit adlı bu kulaklık en çok saçlarının bozulması konusunda hassas olanları sevindirecek gibi görünüyor. Bunu biz söylemiyoruz, firmanın ürün reklamı doğrudan bu konu üzerine kurulmuş:)

Firmanın sitesinde de altını çizdiği husus, streamer denilen grubun sadece iyi oynamak, reflekslerinin hızlı olması ve oyun içinde sesleri iyi alabilmek gibi dertleri olmadığı, bunların yanında iyi görünmek istedikleri. Zira bir izleyici kitleleri var ve onların karşısında görünüşlerine dikkat etmek istemeleri gayet doğal. (Ben onların yalancısıyım:)) Buna kayıtsız kalamayan Razer, kafaüstü (headset) kulaklıkların işlevselliğine yakın bir deneyimi sunacak alternatif kulaklığı Ifrit'i geliştirmiş.

Kafaüstü kulaklıkların kalitesini sunup sunmayacağı hakkında bir şey söylemek için erken, ama Razer bu konuda iddialı görünüyor. Ifrit'in ortam gürültüsünü engelleyen ayarlanabilir mikrofonu ve seslerin analogdan dijitale dönüştürülmesini sağlayan USB bağlantılı ses geliştiricisi bulunuyor (Burada sözü edilen Razer USB Audio Enhancer, herhangi bir 3.5mm Stereo Headset ile de çalışabilen bir parça bu arada).

Razer bu yeni kulaklığını 100$ fiyat ile satışa sunmuş durumda. Ülkemizde ise 4 haneli fiyatları görebilir ne yazık ki!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum