Red Dead Online’da Oyuncuların Araç ve Mülk Satın Alabilecekleri İddia Ediliyor

Sahibinden az kullanılmış at arabası...

Red Dead Redemption 2 dosyalarından elde edilen bilgilere dayanarak Red Dead Online'da oyuncuların araç veya mülk edinebilecekleri iddia ediliyor.

Rockstar Intel, Red Dead Redemption 2 dosyalarında araçlar, atlar ve mülkler ile ilgili çok sayıda referansa ulaştıkları bilgisini paylaşmış. Oyunun tek kişilik modunda bunları satın almak gibi bir seçenek bulunmadığından bu referansların Red Dead Online için geçerli olduğunu düşündüklerini eklemişler açıklamalarına. 

Sitenin paylaştığı araç isimleri "Horse Cart, Small Coach, Chuck Wagon, Chuck Wagon (Gatling), Supply Wagon, Utility Wagon, War Wagon" şeklinde. Dosyalardan elde edilen bu bilgiler, en azından araçların satın alınabilir olacağını ortaya koyuyor. Henüz bu bilgilerin Red Dead Online'a ilişkin bilgiler olduğunu teyit etmek mümkün değil. Zira bir güncelleme ile tek kişilik moda bu özelliklerin eklenmesi de ihtimal dahilinde.

Red Dead Online'ın beta testinin çok yakında başlaması bekleniyor. Online çıkana kadar, tek kişilik modu oynamaya devam!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum