Red Dead Online’ın Yeni Güncellemesi Karakter Rolleri İle Geliyor

Büyük bir güncelleme olacak deniliyor…

Red Dead Redemption 2 yalnızca geçtiğimiz yılın değil belki de son 10 yılın en önemli yapımlarından birisi. Nitekim gerek oyun basınından gerek oyun severlerden çok olumlu tepkiler almayı başardı. Rockstar, daha önce GTA serisinde yakaladığı başarıya benzer bir potansiyeli burada da görüp Red Dead Online ile de buluşturmuştu takipçilerini. Pek yakında gelecek bir güncelleme ile online kovboylarımız için işler daha da zevkli hale gelecek gibi görünüyor.

Rockstar, Red Dead Online için paylaştığı güncelleme günlüğünde, yeni güncellemeyle oyuna üç ayrı karakter rolü (bounty hunter, trader, collector) ekleneceğini, her bir rolün farklı oyun mekaniklerine odaklanacağını ve bizleri belirli oynanış stillerine yönlendireceğini belirtiyor.


Red Dead Online güncellemesinde gelecek karakterlerden Bounty Hunter ile kanun kaçaklarının peşine düşüp ödülleri toplamaya çalışacağız.

Trader ile avcılık & toplayıcılık yapıp ticaretle yolumuzu bulmaya çalışacağız...

Collector ile nadir hazinelerin peşinde koşacağız...

Kelle avcıları (bounty hunters); aksiyona odaklanan karakterlerimiz oluyor. Bu rolde oynarken; arananları bulup, ölü ya da diri kanun görevlilerine teslim edeceğiz. Etrafınızda başına ödül konulmuş oyuncular varsa, onlar da hedefiniz haline gelebilecekler. Ticaret ile uğraşan karakterlerimiz (traders) avcılık & toplayıcılık yapacaklar, topladıkları materyallerle bir şeyler üretip satmaya gayret edecekler. Toplayıcılar (collectors) ise, oyun dünyası keşfe çıkıp nadir hazineleri bulmaya çalışacaklar.

Basın bülteninde paylaşılan bilgilere göre her bir roldeki ilerleyişimiz oyun dünyasındaki deneyimimizi farklı bir tecrübe haline getirecek, diğer oyuncular da belirli bir rolde ne kadar ilerlediğimizi görebilecekler. Dilersek her üç rolde de eş zamanlı olarak ilerlemek ya da belirli rolü seçip ona odaklanmak mümkün olacak.

Karakter rolleri dışında da geliştirmeler söz konusu. Oyun, savunma tarzını mı yoksa daha agresif bir oynayışı mı tercih ettiğimizi hatırlayacak. Ayrıca, yük vagonları, at arabaları veya talihsiz bir kişinin altın dişleri gibi yağmalanabilecek daha fazla eşya/nesne bulunacak.

Son olarak, karakterimizin temel görünümünü de değiştirebileceğimiz eklenmiş paylaşılan bilgiler arasına. Önümüzdeki haftalarda neler geleceğini öğrenmek için yeni duyuruları takipteyiz.

YORUMLAR
cavegamer3530
6 Ağustos 2019 11:20

o değilde uçan at önümüzdeki sene eklenir heralde sadsasa

DanteXE
5 Ağustos 2019 19:10

Nasıl olacak hali hazırdaki karakterinizi bir görev yardımıyla rolünü mü seçeceğiz şimdi. GTA'dan bin kat daha derli toplu düzgün bir multiplayerı var oyunun çok güzel.

creepylord
DanteXE
6 Ağustos 2019 09:40

GTA Online direkt kaos olduğundan daha derli toplu olması çok doğal :D


Parolamı Unuttum