Red Dead Redemption 2'de 200'den Fazla Hayvan Olacak

Üstelik her bir tür de kendine yakışan şekilde hareket edip, tepki gösterecekmiş.

 Rockstar Games'in bizlere gün saydırdığı Red Dead Redemption 2'den yepyeni bilgiler gelmeye devam ediyor efendim. Oyunun açık dünyası zaten muhteşem duruyor. Kullandığımız eşyalardan silahlara, çevremizdeki insanlarla ilişkilerimize ve hatta atımızla olan duygusal bağımıza kadar pek çok detay da şimdiden bizi heyecanlandırıyor. Üstüne oyundaki doğal yaşamın bizi bir hayli etkileyeceğini öğrendik. 200 çeşit hayvan olacak ve bu hayvanların hepsi de türlerine göre farklı yapay zekaya sahip olacaklar. Rockstar'ın Twitter üzerinden yaptığı bu paylaşımda bazı hayvanları şimdiden görme şansı da bulduk.

Herhalde bunu çok daha az sayıyla bile deneyip başarısız olan bir sürü oyun vardır. Rockstar bu işin altından başarıyla kalkmış ve yapay zeka sıkıntılarına tembelce çözümler bulmamışsa gerçekten ayakta alkışlayacağım. Zira açık dünyaya yepyeni bir derinlik katacak şeylerden bahsediyoruz. Başka oyunlara da öncü olabilecek bir şey bu. Gerçi bunu da yapmış bir JRPG kesin vardır, o türe biraz uzağım ne yazık ki. Yıldızımız barışmadı bir türlü sevgili Oyungezerler. 

Neyse efendim, ana konumuza hemen geri dönelim. Rockstar bir hayli iddialı ve bu doğal ortamda her avcının bir anda kendini av olarak bulabileceğini söylüyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum