Red Dead Redemption 2'de DLC Olacak Mı?

Bekleyip görelim demişler

 New York'ta düzenlenen bir konferansa katılan Take-Two'nun başkanı Karl Slatoff DLC'ler hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. DLC'nin "oldukça karlı" bir iş modeli olduğunu belirten Slatoff, DLC'ler ile ilgili ileride derinlemesine düşüneceklerini özellikle söylediklerini ancak Red Dead ya da diğer herhangi bir oyunlarına dair kesin bir açıklamada bulunmadıklarını da ekledi. Kendisi ayrıca DLC'lerin firmalar için karlı olmasının dışında, oyuncular için de çok çekici olduğunu, oyuncuların oyun ile vakit geçirmeye devam edebilmelerine imkan sağladığını düşünüyor .

Rockstar daha önce GTA V için hikaye DLC'si geliştireceklerini açıklamıştı ancak tüm kaynaklarını çevrimiçine harcadıkları için ve GTA V para bastığı için (hala basmaya devam ediyor) bundan vazgeçmişlerdi. Rockstar'ın tek oyunculu içerik yerine çevrimiçi içeriğe odaklanmaya devam etmesi bizleri korkutmuyor değil. Fakat 95 milyonu geçen satış rakamı olan GTA V için bir hikaye DLC'si çıksa çok fazla para kazandırabilir ve Rockstar "hikaye DLC'si çıkarmayacağız" fikrini değiştirir mi bilemeyiz. Rockstar'ın dizayn direktörü Imran Sarwar ise "GTA V için hikaye DLC'sinin mümkün ya da gerekli olduğunu hissetmediklerini fakat ilerideki projelerde mümkün olduğunu" daha önce belirtmişti.

Rockstar'ın genel olarak DLC konusunda ne yapacağını ve Red Dead Redemption 2 için bu konunun nasıl şekilleneceğini bekleyip göreceğiz.

Red Dead Redemption 2, 26 Ekim'de PS4 ile Xbox One için çıkacak ve bir daha kesinlikle ertelenmeyecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum