Red Dead Redemption 2'den Nefes Kesici Yeni Ekran Görüntüleri Geldi

Bir an önce Ekim gelsin

Rockstar Games geçen hafta yalnızca Red Dead Redemption 2'nin yeni fragmanını yayınlamakla kalmadı, bunu birbirinden güzel ekran görüntüleriyle destekleyerek de iştahımızı iyice kabartmayı başardı. Yayınlanan ilk 15 ekran görüntüsünün ardından şimdi de Rockstar Games'in çeşitli sosyal medya hesaplarından 10 yeni ekran daha yayınlandı ve bunların hepsi de gerçekten birbirinden güzel görünüyor.

Oyunun ışık kaynaklarıyla oynama şekli gerçekten de son derece başarılı olacak gibi, özellikle de ateş başında çekilmiş olan resim ve ormanın karanlığında çekilmiş olan resimler ışığın nasıl da başarıyla kullanıldığının en iyi göstergeleri.

> Red Dead Redemption 2'den Yeni Bilgiler Geldi

Yayınlanan bu yeni ekran görüntülerinin bazıları aksiyonluyken, bazılarında ise ana kahraman Arthur Morgan ve diğer karakterlerin arasındaki daha sakin anlara da şahit oluyoruz. Ayrıca yine bu resimlerde genç John Marston'ı da bir kez daha görme şansını elde ettik. Red Dead Redemption 2'de Marston'un yüzündeki o ikonik yara izlerini nereden aldığını da öğreneceğiz. Fragmanda Marston'un yüzündeki yaralar çok taze ve dikişliydi, yeni ekran görüntüsünde ise bunların iyileşmiş olduğunu görüyoruz.

 

 

 

 

 

Red Dead Redemption 2, 26 Ekim 2018'de PS4 ve Xbox One için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum