Red Dead Redemption 2’nin PC Versiyonu İçin İlk Video Yayınlandı

4K-60 Fps tanıtım videosuyla ısınma turlarına başlayın diyorlar:)

Red Dead Redemption 2 önümüzdeki ay PC’ye geliyor bildiğiniz üzere. Eğer PC versiyonunun nasıl gözükeceğini merak edenlerdenseniz, paylaşılan yeni video ile merakınızı bir miktar gidermeniz mümkün:


Bu ilk videoda oyundaki aksiyonlardan ziyade hikayenin geçtiği mekanlara, ortamlara odaklanmış durumda. İzledikçe insanın tekrar tekrar oynayası geliyor, sizce de öyle değil mi sevgili Oyungezerler?

Videoda, oyunun görsel yönden nasıl elden geçirildiğini bir nebze de olsa anlayabiliyoruz. FPS kilidi olmayacağı, benzer şekilde çözünürlük desteğinin de yükseltildiği (4K ve üzeri çözünürlüklerin de destekleneceği), HDR desteği bulunacağı, kar izlerinden otlara ve kürklere, ışık yansımalarından gölgelere pek çok görsel öğenin geliştirilmiş grafiklerle sunulacağı belirtiliyor. Optimizasyonu da iyi yapılmış olsa gerek, sistem ihtiyaçları öyle arşa çıkmıyor, makul kabul edilebilecek düzeylerde seyrediyor.

Konsol sahibi olmayıp PC için çıkışını bekleyen arkadaşlarımız da 5 Kasım itibariyle muratlarına erecek, bu eşsiz deneyimi şahsen tecrübe edebilecekler. Hep beraber bekliyoruz, çok yakından takipteyiz:)

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum