Redfall'un Karakter Tanıtımları Layla Ellison ile Başlıyor

Telekinetik kahramanımıza merhaba diyelim

Redfall’un çıkışına 1 ay kadar bir süre kalmış durumda. Arkane’in alışıldık tarzının dışına çıktığı bir oyun olacak, bu deneme iyi mi yoksa kötü mü sonuçlanır, önümüzdeki ay hep beraber göreceğiz. Öncesindeyse tanıtımlar devam ediyor. Redfall’un da karakter tanıtımları faslına geçtiği görülüyor; ilk konuğumuz Layla Ellison:

Layla, biyomedikal mühendisliği alanında eğitimin alan ve Aevum araştırma merkezinde staj yapan, kendi halinde bir kızımız. Aslında artık çok da kendi halinde sayılmaz; arkadaşı Jason ile sinemaya giderken uğradıkları saldırı işin akışını değiştirmiş ve Layla, telekinetik güçleriyle sahalara çıkış yapmış durumda.

Şemsiyesini hem savunma hem de saldırı amacıyla kullanabiliyor. Kahramanımızın telekinetik güçleriyle nasıl bir performans sergileyeceğine dair örnekler de görüyoruz. Jason’a neler olduğu sorulduğunda “spoiler” demesinden hareketle, onu da oyunda görebileceğimiz sonucuna varıyoruz.

> İlk Bakış – Redfall Oynadık

Redfall, 2 Mayıs’ta oyun severlerle buluşacak. Bakalım Arkane bu sefer nasıl bir performans sergileyecek. Merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum