Remake / Remastered Yapılmasını İstediğimiz Oyunlar

Bazı oyunların tekrar gündeme gelmesi şart

Uzun süredir video oyunlarıyla haşır neşirseniz mutlaka sizin de hayatınızda önemli iz bırakan onlarca eski oyun olmuştur. Bu oyunları o kadar sevmişsinizdir ki hala daha birilerine tavsiye etmeye çalışırsınız, onların da oynamasını, benzer duyguları yaşamalarını istersiniz. Ama şunu kabul etmeliyiz ki özellikle de eskimiş grafikler, yüksek çözünürlükleri desteklememe, çağın gerisinde kalmış kontroller gibi çeşitli faktörlerden dolayı herkes bu oyunlara aynı gözle bakamıyor.

İşte bu noktada Remake ve Remastered oyunlar giriyor devreye. Alelacele yapılanları demiyorum ama üzerinde uğraşılan ve orijinalinin öne çıkan yanlarını koruyan Remake ve Remastered oyunlar, özellikle de yeni nesil oyuncuların bu oyunlarla tanışmaları için güzel bir imkan sunuyor. Biz de bu hafta sizin için "Ah keşke şunun da remake'i olsa" dediğimiz oyunlardan bazılarını listelemek istedik.

Tabi şunu da söylemem lazım, bunlar benim aklıma gelen ve görmekten keyif alacağım oyunlar. Eğer Remake'ini görmek isteyebileceğiniz bir oyunu bu listede göremediyseniz muhtemelen aklıma gelmemiş demektir, bu durumda oyun önerilerinizi yorumlarınızda paylaşırsanız çok da güzel olur. Sonuçta herkesin zevki farklı.

remake-remastered-haberici

YORUMLAR
Parolamı Unuttum