Remedy'nin Yeni Oyunu Çok Karanlık ve Çok Ciddi Olacak

Aksini bekleyen var mıydı?

Remedy'nin yeni oyununun Alan Wake ve Control'ün de geçtiği Remedy Ortak Evreninde geçeceğini artık biliyoruz. Haliyle bu iki oyunun tonlarına ve işlediği konulara baktığımızda da stüdyonun bir sonraki oyunu hakkında insan bir şeyler tahmin ediyor ama bunu Remedy'nin ağzından duymak daha güzel tabii.

Remedy iletişim direktörü Thomas Puha, yayınlanan mini-belgeselde Remedy'nin Control ve Alan Wake'e bağlanacak yeni oyunu hakkında da konuştu.

"Şimdiye kadar tüm oyunlarımız karanlık ve melankolik oldu, bu yüzden artık sadece sarı, kırmızı ve pembe renkler kullanacağız, kendinizi şeker dükkanına girmiş gibi hissedeceksiniz" diyerek şirin bir espri yapmış Puha :) Sonrasındaysa "Yok, oyunumuz son derece karanlık ve ciddi olacak" diye de eklemiş, olur da önceki sözlerin espri olduğunu anlamayanlar olabilir diye.

Remedy şu an birden fazla proje üzerinde çalışıyor ve bunlardan birisi AAA ölçekli. Muhtemelen ortak evrende geçecek oyun bu olsa gerek, çünkü bir de küçük bir oyun geliştiriyorlar. Bu kadar özel bir malzemeyi ara bir oyunla geçiştireceklerini sanmıyorum kendi adıma.

YORUMLAR
Kaan
1 Eylül 2020 19:58

Umarım ortak evrenlerine Max Payne ve Quantum Break'i de dahil eserler. Tüm Remedy'nin özeti gibi birşey olur. Tahminimce iyi olur.

sSnake
Kaan
2 Eylül 2020 11:01

Max Payne ile ilgili bir şey yapamazlar çünkü Rockstar'a sattılar.


tezgelegemen
1 Eylül 2020 19:38

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Parolamı Unuttum