Remedy’nin Yeni Oyunu Control’den İlk 13 Dakika

Bakalım bu sefer nasıl olacak…

Remedy’nin yeni oyunu Control önümüzdeki ay oyun severler ile buluşacak, geri sayımda son günlere geliyoruz yavaş yavaş. Yapımcılar bu bekleyişi dönem dönem tanıtım videoları ile doldurmaya çalışıyor. Bu sefer de IGN'den bir video geldi ve bizler de böylece oyunun ilk 13 dakikalık bölümünü görme fırsatına eriştik.


Tabii bu bölüm oyunun başı olduğu için henüz oyuna ısınma, yavaş yavaş hazırlık yapma kısmı oluyor. Dolayısıyla aksiyon bölümleri hakkında bir fikir edinemiyoruz. Ama en azından nasıl göründüğü hakkında bir fikrimiz var. Bir de tabii yine Remedy tarzı sinematikler göreceğimizi biliyoruz.

Control, 26 Ağustos’ta PC, PS4 ve Xbox One için çıkıyor. Bakalım Quantum Break ile benzer bir kaderi mi yaşayacak yoksa şeytanın bacağını kırabilecek mi. Takipteyiz.

 

YORUMLAR
Ghost AssassiN
9 Temmuz 2019 19:54

Gördüğüm kadarıyla aksiyon anlarındaki vuruş hissiyatı yeterli seviyede.Bu videoda çoğunlukla hikayeyi anlama ve keşfetmeye yönelik oynanış gösterilmiş.Quantum Break'i oynarken aksiyonun azlığından yakınıyordum.Umarım bunda da bu sorun yoktur.Karakterin alt kısmı yürürken kıvırtarak yürümediği için insanlara animasyonların kütük olduğu hissiyatı vermiş olabilir ama bence normal bir şey.Bana kalırsa bu oyunun iyi satması için silah çeşitliliğinin iyi olması, mekan çeşitliliğinin fazla olması ve oynanış dinamiklerinin yer yer değişmesi gerekiyor ki Remedy'den de hikayeden sonra beklenen budur diye düşünüyorum.

skyfall
9 Temmuz 2019 14:35

Karakter animasyonları çok odunsu duruyor. Grafikler güzel, vuruş hissi pek iyi gelmedi bana. Quantum Break de daha iyiydi sanki.

anonymous
9 Temmuz 2019 13:26

Su ana kadar oyunda bir sey gostermediler havada duran adamlardan baska. Bir de tum oyun o binada geciyor herhalde. Bu vidyodan da Control Burosunun bir uyesi olmadigimizi ogrendik, baska bir sey yok. Herhalde baska sunacaklari bir sey de yok, kisa bir oyun olacak gibi gorunuyor ya da kendini tekrar edecek.

Parolamı Unuttum