Remothered: Broken Porcelain, Çıkışını Gerçekleştirdi

Bu sefer beğenilecek mi bakalım

Hayatta kalma - korku oyunu Remothered’ı oynadınız mı, oynadıysanız beğendiniz mi, beğenmediniz mi bilemiyorum. Ama selefinin hem öncesi hem sonrasını konu edinen Remothered: Broken Porcelain çıkışını gerçekleştirdi; oyun için bir de çıkış fragmanı yayınlandı:

Oyundaki baş karakterimiz Jennifer, bir dağda kurulmuş tuhaf bir tesis olan Ashmann Hanı’nda hizmetçi olarak görev alıyor. Burası karanlık sırlar ve rahatsız edici konuklara ev sahipliği yapan bir tesis. İlk oyundan Rosemary ile de bir araya geliyoruz. Oyunda, her iki karakterin de aradıkları cevapları bulmalarına yardımcı olmaya çalışacağız. Gerilim yüklü bir macera vadediyor yapımcılar, bunun gerçekten böyle olup olmadığını deneyimlemek an itibariyle mümkün.

Remothered: Broken Porcelain; bugün itibariyle PC, Switch, PS4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirdi. Bu sefer kendisinden bahsettirmeyi başarabilecek mi bakalım.

YORUMLAR
doksanlariozleyenadam
14 Ekim 2020 14:20

 

ben ilk oyunu beğenmiştim, ama pc fiyatıyla ps4 fiyatı arasında uçurum  var benim pc emektar sadece ofis işi için uygun, ps4 fiyatıyla da dolap doldurulur.. ayrıca ilk oyunda var olan türkçe altyazı desteğini de kaldırmışlar bunu duyunca fiyatı kallavi bir şekilde düşmeden almayı düşünmüyorum

Decypher
doksanlariozleyenadam
14 Ekim 2020 15:53

Steam'de şu anki yorumların sadece %29'u olumlu, hatalarla çıktığı söyleniyor. O yüzden zaten beklemekte fayda var.


Parolamı Unuttum