Resident Evil 2'de Leon'u Seslendiren Paul Haddad Hayatını Kaybetti

Önce Rick May, şimdi Haddad

Geçen hafta Team Fortress 2'nin ikonik karakterlerinden biri olan Soldier'ı seslendiren Rick May'in COVID-19 virüsü nedeniyle hayatını kaybettiğini öğrenmiştik. Yine geçen hafta oyun dünyası için önemli bir ses sanatçısı daha hayatını kaybetmiş ama bu haber ancak Daymare: 1998'de birlikte çalıştıkları Invader Studios'un Twitter mesajından sonra yayılmaya başlamış.

1998 tarihli orijinal Resident Evil 2'de Leon Kennedy'e ses veren Paul Haddad'in kesin ölüm sebebi bilinmiyor ama kendisinin sağlık durumu zaten bir süredir iyi değildi, hatta Şubat ayında üçüncü sinir ameliyatı için GoFundMe kampanyası başlatılmıştı. Haddad'ın ölüm tarihiyle ilgili de bir belirsizlik var, Wikipedia ve Resident Evil Wiki sayfalarına ölüm tarihi 11 Nisan olarak girilmiş, IMDB'de ise 15 Nisan olarak görünüyor. Kesin olan tek şey Haddad'ın erken yaşta aramızdan ayrıldığı, kendisi henüz 56 yaşındaydı.

Geçen seneki Resident Evil 2 Remake'te Leon'u canlandıran Nick Apostolides de yayınladığı taziye mesajında "tek gerçek Leon, dostum, efsane Paul Haddad'ı kaybettik. Huzur içinde uyu kardeşim. Seni seviyor ve teşekkür ediyoruz." dedi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum