Resident Evil 3 Demosundaki Mega Man Sürprizlerini Fark Ettiniz Mi?

Bad Box Art Mega Man

Eskiden bazı video oyunlarının kapakları, oyun içeriğini tam olarak yansıtmazdı. Özellikle de NES oyunlarında Japon geliştiriciler oyunlarını Amerikalı oyunculara satmak için oyundaki karakterlerle pek alakası olmayan görseller kullanırlardı. Mega Man de bunlardan biriydi. Oyunun Japon versiyonunun kapağında o tanıdığımız şirin mavi eleman varken, Amerika versiyonunda yine mavi, ama kaslı bir Amerikan kahramanı görünüyordu :) Hatta Japonlar buna Bad Box Art Mega Man ismini takmışlardı.

Capcom da bu eski olayla dalga geçmeyi ihmal etmemiş ve Resident Evil 3 Remake demosunda karşımıza çıkarmış. Bir oyuncak mağazasının vitrininde Mega Man'in bu versiyonunun bir oyuncağını görüyorsunuz. Herhalde çok popüler olmasa gerek ki bir alana ikincisi %50 indirimli olarak satılıyor oyuncak :)

Mega Man sürprizleri bu kadarla da sınırlı değil üstelik. Yine oyunda karşınıza çıkan bir posterde Dr. Willy ve Dr. Light var. Bu iki ünlü karakteri oldukça gerçekçi biçimde resmedilmiş halde görüyoruz ve posterde de "robotlar gelecekte insanlara üstün gelecek mi?" sorusu var. Mega Man oynayan herkes herhalde bu sorunun cevabını biliyordur.

Bakalım Resident Evil 3'ün ana oyununda bu sürprizlerden başkalarını da görecek miyiz?

YORUMLAR
İses
22 Mart 2020 01:36

O yüzden play store da fırsatlar bölümü kapalı. 

TymAnil
21 Mart 2020 20:00

Sony'nin tüm dünyada yapıpta sadece Türkiye'de yapmadığı mart indirimleri ne zaman haber yapılacak acaba?

İlhanlı
TymAnil
22 Mart 2020 17:11

Sony TR bitmiştir. 


Parolamı Unuttum