Resident Evil 3 Remake Oyun Sonu Sahnesi Ne Anlama Geliyor?

Bu hanımefendi de kim ola ki?

Resident Evil 3 Remake üzerine konuşulmaya devam ediliyor. Kimileri kısa oluşundan dem vuruyor, kimileri orijinal oyunda yer alıp da burada çıkarılan bölümleri anıyor. Bu seferki gündem ise, oyunun bitişindeki sinematik.

Oyun sonu sahneleri kimi zaman sonrası için fikir verebiliyor, kimi zamanda zihinlerde pek çok soru işareti oluşmasına vesile oluyor. Bu seferki video için de benzer bir durum söz konusu. Videonun sonunda bir kadın karakter geliyor ve öncesinde T-Virüs aşısını taşımak için kullanılan kırık bir tüpü (-ki bu tüp oyunun finalinde Nicholai tarafından kırılan tüp olsa gerek) alıp sahneden çıkıyor. İşte teorilerden de buradan doğuyor.

Kimilerine göre bu karakter Rebecca Chambers. Kendisi Resident Evil 0’daki kahramanımızdı. Bu tahminin gerekçesi olarak da karakterin üzerindeki tişörtün rengi sunuluyor. Zira Claire kırmızı, Jill mavi renkte tişörtler giyinirken, Rebecca’nın tişörtünün rengi yeşildi. Eğer bu tahmin doğruysa, önümüzdeki dönemde Rebecca Chambers’ı başrolde göreceğimiz bir Resident Evil oyunu beklenebilir.

Bir başka tahmin ise bu karakterin Jill olduğu yönünde. Oyunun sonunda Nicholai ile konuşmasında, onun patronunun kim olduğunu araştıracağını söylüyor. Bu durumda kırık tüpü de yanında bir delil olarak götürüyor olabilir tabii.

Belki de bambaşka bir karakterdir ve önümüzdeki yıllarda çıkacak oyunlardan birisinde kendisiyle tanışacak olabiliriz. Neden olmasın?

Bu sahnenin Resident Evil hikaye akışı içerisinde nasıl bir noktaya tekabül ettiğini, senaryoyu nereye bağlayacağını yeni Resident Evil oyunlarıyla anlayacağız artık.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum