Resident Evil 6: The Final Chapter’dan İlk Fragman (Güncelleme)

Sonlar da bir gün gelir

Güncelleme: Biz yataklarımızda mışıl mışıl uyurken filmin ilk İngilizce Resmi fragmanı da yayınlanmış. Şahsen Japonca olana nazaran çok çok daha başarılı buldum bu videoyu. Tabii Guns’n Roses’ın Paradise City parçasının 1987 yılından beri dinmeyen gazına da gelmiş olabilirim, bilemiyorum. Fragmanı haberin en altında bulabilirsiniz efem.

Orijinal haber: Milla Jovovich’in başrolünü oynadığı ve 2002’den beri devam eden Resident Evil film serisi altıncı ve son bölümüyle beyazperdelere veda etmeye hazırlanıyor.

Alice’in bitmek bilmez çilesinin bu seferki bölümünde maceraya Retribution’ın kaldığı yerden devam edeceğiz. Wesker tarafından ihanete uğrayan kahramanımız her şeyin başladığı yere, yani Racoon City’ye dönmek ve sağ kalan insanları yok etmek için son bir saldırıya kalkmaya hazırlanan Umbrella güçlerine karşı koymak zorundadır.

Alice’e bu macerasında Claire Redfield başta olmak üzere pek çok eski dostunun ve beklenmedik bir müttefikin yardım edeceği söyleniyor.

Şahsen ilk filmini sevsem de serinin sonraki filmleri çok inişli çıkışlı bir grafik izlediğinden The Final Chapter’dan ne beklememiz gerektiğini bilemiyorum. Emin olabileceğimiz bir şey varsa o da Milla Jovovich’in yine iyi bir performans ortaya koyacağı.

Resident Evil 6: The Final Chapter, 27 Ocak 2017’de vizyona girecek.

Uluslararası Fragman (Japonca):

Resmi Fragman (İngilizce):

YORUMLAR
Parolamı Unuttum