Resident Evil Karakterleri Bu Hafta Super Smash Bros. Ultimate’i Ziyaret Ediyor

Spirit Board’un yeni isimleri Resident Evil’dan…

Super Smash Bros. Ultimate’in çıkışının üzerinden yaklaşık 1 yıl geçti ve halen kuvvetli bir şekilde varlığını sürdürüyor, güncellemeleriyle birlikte elini kuvvetlendirmeye devam ediyor. Çıkışından itibaren karakter havuzuna yeni isimler eklendi, farklı oyun karakterlerinin cameo’larına şahitlik ettik. Haber başlığından da anlaşıldığı üzere sıra Resident Evil karakterlerine gelmiş durumda.

Nintendo Versus twitter hesabından paylaşılan mesajda; “29 Kasım’dan itibaren 5 gün boyunca Chris, Leon, Wesker ve Jill; Super Smash Bros. Ultimate Spirit Board’da yer alacaklar” deniliyor.

Duyuruda belirtildiği üzere eğer Leon Kennedy, Chris Redfield, Albert Wesker ve Jill Valentine’ı kart koleksiyonunuza dahil etmek istiyorsanız kısa bir süre olacak önünüzde, 5 gün sonrasında listeden kaldırılacaklar. Spirit sistemini bilmeyenler için özet geçmiş olalım; bu süre içerisinde listeye eklemek istediğiniz karakterle dövüşmeniz ve onu alt etmeniz gerekecek. Eğer yenilirseniz kısa bir süreliğine listeden kaldırılıyor o karakter ve bir süre sonra tekrar eklenip size şansınızı denemek için bir fırsat daha sunuluyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum