Respawn Yeni Titanfall Oyunu Üzerinde Çalışmadığını Açıkladı

Daha ne kadar bekleyeceğiz?

Respawn Entertainment, son dönemde geliştirdiği oyunlar ile birlikte birkaç yılın en çok konuşulan markalarından biri haline geldi. Bundan tam 2 yıl önce EA'in kanatları altına giren firma son yıllarda Apex Legends ve Star Wars Jedi: Fallen Order ile popüler oyunların altına imza atmış olsa da, hayranlar hala Titanfall serisinden haber duymak istiyor.

Stüdyonun kuruluşunun tam 10. yılını kutlamak için bir video ve blog yazısı yayınlayan Respawn ekibi, daha büyük şeylerin bizleri beklediğini ifade ediyor. Respawn'ın patronu Vince Zampella, 2019 yılının kendileri için oldukça önemli bir yıl olduğunu belirtirken Titanfall'a değinmeyi de unutmadı.

Yapılan açıklama içerisinde Titanfall serisinin Respawn'daki herkesin göz bebeği olduğunu söyleyen Zampella, aynı gün konuk olduğu IGN'ye ise şu an Titanfall üzerinde çalışmadıklarını belirterek umutlarımızı söndürmüş. Öte yandan kendisinin ifadelerine göre Respawn yeni oyun fikrini aklından çıkarmış değil. Apex Legends evrenini kullanarak ufak tefek Titanfall göndermeleri yaptıklarını belirten ünlü isim, oyunu diriltmek istediğini de ifade etmiş.

Uzun süredir Titanfall hakkında duyduğumuz iddialar çöpe gitmiş oldu böylece. Bakalım yeni nesil konsollar ile birlikte yeni bir Titanfall oyunu da görebilecek miyiz?

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum