Returnal’ın Ascension Ek Paketinden 18 Dakikalık Bir Oynanış Videosu Paylaşıldı

Tower of Sisyphus’ta işler nasıl gidiyormuş bakalım

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen State of Play’de gösterilen oyunlardan birisi de Returnal’dı; Ascension isimli bir genişleme paketinin geleceği, oyuna yeni bir co-op modunun ekleneceği ve Tower of Sisyphus adlı yeni bir bölümün bizleri beklediği duyurulmuştu. İşte bu yeni moddan bir oynanış videosu paylaşıldı:

Gerek videoda gerekse oyunun yönetmeni Harry Krueger imzasıyla PlayStation Blog'ta yapılan paylaşımda, oyun severleri bu genişleme paketinde nasıl bir tecrübenin beklediğine dair bilgilere yer veriliyor.

Aslında kulenin ismi bir anlamda oyun modunun da açıklayıcısı gibi. Yunan Mitolojisinde Sisifos, bir kayayı dik bir tepenin zirvesine taşımaya mahkûm edilmiş bir kraldır. Ama bu imkânsız bir görevdir; zira Sisifos zirveye her yaklaştığında taş aşağıya yuvarlanır, Sisifos da tekrar dener. Bu durum, sonsuza kadar devam eden bir döngü halini alır. Tower of Sisyphus da Returnal’ın ‘endless’ modu olarak çıkıyor karşımıza ve bu mitolojik hikayeyle de güzel örtüşüyor bence, siz ne dersiniz?

Returnal – Ascension güncellemesi 22 Mart’ta geliyor. Sisifos’un başaramadığını başarıp zirveye ulaşabilecek kaç oyuncu çıkacak bakalım :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum