Rick and Morty'nin 4. Sezonu Yakında Devam Edebilir

Adult Swim bir şeyler çeviriyor

Rick and Morty'nin 4. sezonu 2019'un Kasım ayında başlamıştı. Bu sezonun 10 bölümden oluşacağı açıklanmış olsa da ilk etapta bunlardan sadece 5'i yayınlandı ve sezonun ikinci yarısı için belirsiz bir bekleyiş başladı. Adult Swim 70 bölümlük bir anlaşma yaptığı için sonraki sezonlarda muhtemelen daha fazla bölüm izleyeceğiz ama şu an için tamamen bir belirsizlik hakim diyebiliriz.

İşte bu belirsizlik ortadan kalkacak gibi duruyor çünkü Rick and Morty'nin Twitter hesabından gizemli bir video paylaşıldı.

Bu video tam olarak Rick and Morty'den görmeyi umduğunuz tuhaflıkta bir video. Morty'nin göz bebekleri yuvalarından içeri kaçıyor, ağzından aşağı doğru iniyor, sonra bir şişe yardımıyla Rick'in ağzına dökülüyor, sindirim sistemini geçerek evin üzerine düşüyor ve evi havaya uçuruyor. Nasıl yani, normal bir videoyla karşılaşacağınızı düşünmemiştiniz değil mi?

Bu tweet'te en çok dikkat çeken şey ise mesajda da iki göz emojisinin kullanılmış olması. Emoji terminolojisine hakim olanlar bunun 'yakında büyük bir duyuru geliyor' anlamına geldiğini tahmin edebileceklerdir.

Eğer Rick and Morty'nin yaratıcıları bizi trollemiyorsa çok yakında sezonun devamına kavuşacağımızı söyleyebilirim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum