Advertisement

Riot Games'in Dövüş Oyunu Project L, Tamamen Ücretsiz Olacak

Bedava dövüşeceksiniz...

Hatırlarsanız her şey Riot Games'in 10. yıl kutlamalarında başlamıştı. Geliştirici, ardı ardına açıkladığı projeleri ile hepimizi adeta şaşkına çevirmişti. O günden beri Valorant, Ruined King: A League of Legends Story gibi oyunlar piyasaya sürüldü. Fakat sunum esnasında hepimizin dikkatini çeken Project L kod adlı dövüş oyunu hakkında net bilgiler alamamıştık.

Uzun bir aradan sonra proje hakkında yeni detaylar elimize ulaştı. Riot'un kendi kanalından yayınladığı güncelleme videosunda, Project L'in baş yönetmeni Tom Cannon oyunun tamamen ücretsiz olacağını resmen açıkladı. Stüdyonun her zaman "herkes tarafından erişilebilir" oyunlar ürettiğinin altını çizen yönetmen, bu geleneği sürdüreceklerini ifade etti.

Cannon proje hakkında diğer detaylara değinmemiş olsa da, bu durum oyunun mikro ödemelere sahip olacağı anlamına geliyor. Öte yandan bir dövüş oyununda ne gibi planlamalar yapılacak biz de merakla bekliyoruz. Karakterlere özel kozmetikler LoL evreninden mi gelecek yoksa yeniden mi üretilecek tahmin etmek güç. Bakalım ilerleyen günlerde oyun hakkında neler öğrenebileceğiz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum