Rise Of The Tomb Raider Sadece Karlı Ortamlardan İbaret Olmayacak

Vaha sadece çölde mi bulunur sandınız?

Crystal Dynamics ne yaptı etti, sonunda Lara Croft’u küllerinden doğurmayı ciddi anlamda başardı. Önce 2006 yılında Legend ile seriye yeni bir başlangıç yapmış ve istedikleri ivmeyi bir nebze de olsa yakalamayı başarmışlardı. Ama asıl bombayı 2013’te yayınladıkları ve seriye devrimsel değişiklikler getiren son oyunla patlattılar hiç kuşkusuz. Öyle ki daha önce, “Tomb Raider mı, meh…” derken şu anda hepimiz Rise Of The Tomb Raider’ı deliler gibi bekliyoruz. Helal olsun adamlara. Bir de 1 seneliğine Xbox’la anlaştıkları için alacakları olsun tabii…

Biz oyunu bekleyeduralım, Game Informer yeni Tomb Raider’la ilgili bilgileri yavaş yavaş su yüzüne çıkarmaya başladı. Bunlardan biri de oyunun geçeceği araziyle ilgili. Bildiğiniz gibi ölümsüzlüğü arayan Lara’nın yolu bu sefer Sibirya’ya düşüyor ve doğal olarak tropik bir orman yerine karla kaplı araziler bekliyor bizi.

Ancak oyunun yönetmeni Brian Horton’un dediğine göre şu an için hakkında çok fazla bilgi vermek istemedikleri, “vaha” adında bir yere de düşecek yolumuz. Hem iklim hem de çevre bakımından farklı olan bu yer, oyunda sürekli kar ve buz görmemizi engellemek için koyulmuş.

Bunun dışında vahşi hayvanların karda ayak izi bırakacağı, kar yağışının bu izleri örteceği, artık birden fazla yay taşıyabileceğimiz ve kurtların saldırısına daha çok uğrayacağımız gibi detaylardan bahsedilmiş.

Rise Of The Tomb Raider’ın bu yıl içerisinde Xbox One’a, 1 yıl kadar sonra da diğer sistemlere çıkması bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum