Rising Storm 2: Vietnam'a 64 Oyunculuk Senaryo Haritaları Eklendi

Kulağa ilginç geliyor, ama uygulamada nasıl ki acaba?

 Rising Storm 2: Vietnam'ım 1.1 güncellemesi birazcık devasa ve oyuna 11 savaşlık, 64 oyunculu senaryo haritalarını ekliyor. İki tarafın zafer için mücadele ettiği bu yeni oyun modunda her savaş sonrasında stratejik kararlar alınması gerekiyor. İki taraf da atak ve savunma bölgeleri seçmekten tutun da cephede neler yapabileceğinize kadar bir sürü karar vermeniz gerekecek sevgili Oyungezerler. Tabii tahminimce bunu komutan rolünü üstlenen oyuncular yapacak ve geri kalan onlarca oyuncu da bu emirleri takip edecek.

11 yıla yayılmış (tabii ki oyunun hayali süresi, gerçek hayat değil) bu macerada rakibin bölgelerinin tamamını ele geçiren taraf ya da en çok puan toplayan taraf zafere uzanacak. Yıllar ilerledikçe gerçek savaşı yansıtmak adına iki tarafa da yeni stratejiler ve yeni özellikler eklenecek. Hatta tarafların bir de "özel güç" sayabileceğimiz bir fırsatı olacak. Bu özel güçler her üç savaşta bir kullanılabilir olacak. Haliyle harita ekranında taktiksel anlamda fena savaşlar dönecek. Savaşı fps ortamından çıkarıp masa başına taşımaları bence harika bir detay, zira savaşlar aslen tam da burada başlayıp burada bitiyor değil mi?

Bu devasa oyun modunun yanı sıra Highway 14 isimli yeni bir harita da oyuna eklendi. Bu haritayı Territories oyun modunda oynayabiliyoruz. Tripwire Interactive ve Antimatter Games, bu haritayı bir modlama yarışması sonucu oyuna eklediler. Galip gelen harita böylece artık resmi oyundaki yerini almış oldu. Harita şu an beta aşamasındaymış ancak tüm pürüzleri giderildikçe daha keyifli bir hale gelecektir. Bununla birlikte Rising Storm 2: Vietnam'ı çok ama çok uzun süredir oynamadığım için bu yenilikler hakkında isabetli yorum yapamayacağım sevgili Oyungezerler. Oyundan maksimum keyif alabilmek için en az üç bilemediniz dört kişilik bir arkadaş grubu şart gibi. Tabii ne tür bir oyuncu olduğunuza göre değişir.

2017 çıkışlı oyunda Türkçe dil desteği de bulunuyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum