Risk of Rain 2 Erken Erişimdeki İlk Haftasında 650 Bin Satarak Büyük Bir Başarıya İmza Attı

Hopoo Games yine önemli bir başarıya imza attı

Hopoo Games'in 2013 tarihli roguelike platform oyunu Risk of Rain'in devamı olan Risk of Rain 2 geçen hafta Steam'in Erken Erişim programıyla oyunculara sunuldu ve kısacık süre içinde müthiş bir başarıya imza attı. Yaklaşık 8700 incelemede %96 olumlu not tutturarak Son Derece Olumlu olarak nitelendirilen oyun, çıkış haftasında Steam'in en çok satanlar listesinde de koltuğa kuruldu. Risk of Rain 2 yalnızca bir haftada 650 binin üzerinde satış gerçekleştirdi.

Risk of Rain 2 28 Mart tarihinde yayınlanmıştı ve yayınlanır yayınlanmaz da Steam'deki en çok satan 5 şu şekilde değişti:

  • Risk of Rain 2
  • Sekiro: Shadow’s Die Twice
  • Survivor Pass 3: Wild Card
  • Borderlands: The Handsome Collection
  • Tropico 6

Gematsu'nun verdiği habere göre oyunun ilk haftasında satılan 650,000 kopyadan 150,000'i ilk iki gündeki "bir alana, bir bedava" kampanyasından da faydalanmış, böylece aslında oyunun eriştiği oyuncu sayısı da 800bini geçmiş oluyor. SteamCharts verilerine göre de oyunun eş zamanlı oyuncu sayısı 50 bin civarında geziniyor ki bu da çok iyi bir sayı.

Oyunun 2D'yi bırakıp 3D'ye geçişine şüpheyle yaklaşanlar vardı, ilk oyunun hissiyatını veremeyebileceği düşünülüyordu ama görünüşe göre Risk of Rain 2 bu geçişi başarıyla gerçekleştirmiş.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum