Robert Pattinson, Batman Kostümü Giymeyi Çok Sevmiş

Batman olmak kolay değil

Çizgi romanlar tarihinin en popüler karakterlerinden birisi şüphesiz Batman. Kasvetli Gotham şehrinde, tüm kötülere korku saçan Yarasa'nın bu zamana kadar çok çeşitli sinema adaptasyonları oldu. Bunlardan en başarılısı ise tartışmasız bir şekilde Christian Bale'in başrolünde olduğu Christopher Nolan üçlemesiydi. Şimdi ufukta yeni bir Batman var ve Robert Pattinson o meşhur kostümle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Variety'e konuşan Pattinson, Batman rolünü aktörlük kendi tarihindeki en çılgın iş olarak tanımlamış. Haksız da sayılmaz, vampir olmak iyi bir iş sayılabilir ama Batman olmanın tarifi pek mümkün değil. 


Pattinson, "Bu belki de benim sinema anlamında yaptığım en çılgınca şeydi. Bu işi almıştım. Matte'e 'kendimi değişmiş hissediyorum!' dediğimi hatırlıyorum, o da bana 'öyle hissetsen iyi olur, gerçekten de Batsuit'in içerisindesin!' demişti. Kostümü giyer giymez kendinizi inanılmaz bir şekilde güçlü hissediyorsunuz. Ama kostüme girmek hiç de kolay değil, hatta bu ritüelün biraz küçük düşürücü olduğunu söyleyebilirim. Etrafınızda beş kişi var ve bu insanlar sizi kostümün içine sokmaya çalışıyor. İşlem tamamlandığındaysa 'Evet, kendimi güçlü ve sert hissediyorum, her ne kadar bacağımı geçirmeme yardımcı olmak için popomu sıkıştıran birileri olmuş olsa da' diyorsunuz." demiş. 

Matt Reeves'in yazıp yöneteceği The Batman filminin 25 Haziran 2021'de vizyona girmesi bekleniyor. Filmde şu an için belli olan tek oyuncu ise Robert Pattinson.

YORUMLAR
Ghost AssassiN
5 Eylül 2019 04:30

Arkadaş karizma marizma ama artık bıraksınlar şu sürekli baş rol değiştirme işini arkadaş! Tam Ben Affleck'i sevmişken gidip bir daha baş rol seçiyorsunuz, ondan sonra bu DC filmleri niye hikaye anlamında tutmuyor! Tutmaz tabi, sen sürekli karakterleri değiştirip dur, ondan sonra niye seyirci hikayeyi beğenmedi.Çünkü filmi izleyenler karaterle bütünleşemiyor ki hikayeyi benimsesin.

Neyse film beğenilmezse zenci başrollü bir Shazam 2'yle yine kurtarma çabalarına girersiniz, b planınız hazır ne de olsa.

aresblade
Ghost AssassiN
6 Eylül 2019 09:36

dc&wb ortaklığı ne yazık ki evrenin içine etmiş durumda. cânım evreni batırdılar, yetmedi gittiler sıfırladılar. hadi şimdi bu adam yarasa adam oldu, bir sorunum yok, peki aquaman'i nereye koyacağız? ww nereye koyacağız? yarın bir adalet birliği yapmak isteseler nasıl olacak? Allah'ım lütfen dc evrenini wb'nin elinden kurtar!


anonymous
5 Eylül 2019 01:21

Git o zaman cosplay yap. Bu aktorlerin sik sik istedikleri rolleri aciklamasindan veya bundan duyduklari hazzi paylasmasindan rahatsiz olan ben miyim? Sen aktorsun, ne verilirse -sana uyuyorsa- onu oynarsin. Yok, kendin sectigini oynamak istiyorsan git yonetmen ol.

Parolamı Unuttum