Advertisement

Robert Pattinson'ın Batman Kostümü, Arkham Knight İçinde Görüldü!

Aman aman nereye geldik

Rocksteady'nin Arkham serisinin hepimizin kalbinde özel bir yere sahip olduğunu biliyorum. Uzun bir süredir de stüdyonun seriyi artık arkasında bırakmış olduğuna hepimiz üzülüyoruz. Fakat görünüşe göre ekibin de Arkham serisi ile bağları henüz tam olarak kopmamış.

Bugün ortaya çıkan görsellerde, tam 8 yıl sonra Batman: Arkham Knight'ın ilginç bir güncelleme aldığı görüldü. Batman hayranları, oyunun Epic Games Store versiyonunun bir güncelleme aldığını keşfetti. Bu güncelleme ile oyuna, geçtiğimiz yıl vizyona giren  Batman filmindeki kostüm eklendi.

Rocksteady ve Warner Bros. ikilisinden şu ana kadar konu hakkında bir açıklama gelmedi. Hatta bu kozmetiğin oyuna eklendiğine dair bir bildirim bile yayınlanmamış. Çok daha ilginç olan durum ise -adını hayranların koyduğu- Pattsuit'in sadece Epic Games Store'da görünüyor olması.

Unutmadan, tüm serinin Steam'de 2 Kasım'a kadar büyük indirimde olduğunu söyleyeyim. Eğer hala Arkham serisini denemediyseniz, tüm içerikleri 15 TL'ye alabilirsiniz. Kaçırmayın yoksa üzülebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum