Rocket League'deki "Loot Box'lar" Kalkıyor!

Psyonix'ten ilginç bir hamle

Şimdilerde Rocket League, çoğu oyundan tanıdığımız loot box sistemine sahip. Yani bu kutulardan birini alıp açmanız size rastgele bir eşya düşmesini sağlıyor. Fakat yapımcı Psyonix bu sistemi değiştirmek istiyor.

Yıl sonunda büyük bir değişikliğe gideceğini açıklayan Psyonix, artık oyunculara direkt olarak bu eşyaları satacak. Yani kutudan rastgele bir eşya bulmak yerine, istediğini kozmetiği markete girerek alma imkanına erişeceksiniz. 

Firmadan gelen açıklama şu şekilde: "Psyonix ve Epic Games'de dünyanın her köşesindeki oyuncularımız için en iyi oyun tecrübesini sağlamayı amaçlıyoruz. Bu hedefimiz doğrultusunda sene sonunda tüm rastgele kutuları Rocket League'den kaldıracağız. Artık istediğiniz eşyaları satın alabileceğiniz bir sistem olacak."

Psyonix'in Reddit'teki açıklamasına buradan erişebilirsiniz. Firmanın paylaştığı bilgilere göre bu değişim esnasında envanterinizde bulunan anahtar ya da kutular aynı değerdeki başka eşyalara dönüşecek.

YORUMLAR
DanteXE
13 Ağustos 2019 01:26

Psyonix değil Epic yaptırır bunu. Fortnite'da bile kullanmadılar loot box, aynı şeyi istiyorlar işte.

sananebe5588
7 Ağustos 2019 23:25

Anahtarlara ne olucak?

yeknesak
7 Ağustos 2019 20:28

Kutunun konsepti içinden ne çıkacağının bilinmemesi/rastgele olması değil mi zaten, değerini neye göre belirleyipte item vereceklermiş, ilginç.

sSnake
7 Ağustos 2019 16:45

Lootbox olmamasını talep eden Epic Games zaten.

Parolamı Unuttum