Rockstar Games'den GTA Online Oyuncularına Sürpriz Hediyeler Geliyor

2 milyon dolar banka hesabınızda

GTA V Online oyuncularını mutlu edecek bir haber ile karşınızdayız. Rockstar Games, oyunun yeni güncellemesi olan Diamond Casino'nun başarısını kutlamak için tüm oyuncularına sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

Bu sürprizlerden ilki 2 milyon dolarlık bir para ödülü olacak. Rockstar bu ödülün oyun içerisinde şu ana kadar verilen en büyük ödül olduğunu da belirtiyor. Bununla birlikte iki milyon dolarınıza kavuşmak için önce 5 Şubat'a kadar oyuna girmeniz gerekecek. Bu sayede para ödülünün bir milyon dolarlık ilk kısmını alacaksınız. 6 Şubat - 12 Şubat arasında giriş yaptığınızda ise paranın diğer yarısı hesabınıza eklenecek.

Rockstar'ın açıklamalarına göre 2020, GTA V Online oyuncuları için hareketli geçecek. Yapımcı ekip yeni araç tiplerinin bulunduğu bir yarış serisinin oyuna ekleneceğini müjdelerken bu etkinliğin çok daha taktiksel bir yapıya sahip olacağını da vurgulamayı ihmal etmemiş.

Buna ek olarak yıl içerisinde oyuncuları yeni sürprizler bekliyor olacak. 

Yapımcı firmanın kutlamaları GTA V Online ile sınırlı değil. Aynı açıklamanın içerisinde Red Dead Online oyuncularını da sevindirecek sürprizler bulunuyor. Bu sürprizler arasında "rol seçme özelliklerine bedava erişim, özel rol eşyaları ve çok daha fazlası" olacağı belirtilmiş.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum