Rockstar Kısa Bir Süreliğine Grand Theft Auto: San Andreas’ı Ücretsiz Olarak Veriyor

Rockstar Games Launcher’ı indirin, oyunu kapın :)

Rockstar, güzel bir sürpriz yaptı oyun severlere; Grand Theft Auto: San Andreas ücretsiz olarak veriliyor. Bunun için tüm yapmanız gereken Rockstar Games Launcher’ı indirip çalıştırmak. Böylece oyun, kütüphanenizdeki yerini alıyor.

GTA: San Andreas’ı anlatmaya gerek var mı bilmiyorum. GTA 3 ile oyun dünyası için önemli bir kapı aralayan Rockstar, San Andreas ile bu kapıyı ardına kadar açmayı başarmıştı. Halen dönüp dönüp oynadığımız, açık dünya oyun denildiğinde ilk aklımıza gelen yapımlardan birisi olsa gerek San Andreas.

Rockstar Games de kendi launcher’ını çıkaran firmalar arasına eklendi. Bunun şerefine de programı kullanan oyunculara GTA: San Andreas’ı hediye etmeye karar vermişler, gayet de güzel düşünmüşler. Launcher, bilgisayarınızda daha önce yüklediğiniz Rockstar oyunlarına erişiminize imkân veriyor, daha önce Rockstar hesabınızla eşleştirdiğiniz oyunlar buradaki kütüphanenizde de görülüyor. Öte yandan, elinizde bulunmayan Rockstar oyunlarını bu launcher üzerinden satın alma opsiyonunuz da bulunuyor.

Rockstar Games Launcher’ı şu adresten indirebilir, sonrasında da GTA: San Andreas’a ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.

 

YORUMLAR
anonymous
18 Eylül 2019 13:21

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Parolamı Unuttum