Rocksteady, Yeni Bir Oyun İle Köklerine Dönecek

Tek kişilik oyun yolda!

Suicide Squad: Kill the Justice League, Rocksteady için büyük bir hayal kırıklığı oldu demek yanlış olmaz sanırım. SteamDB verilerine göre oyunu son 24 saatte maksimum 240 kişi oynamış. Bence bu bile, hayal kırıklığının büyüklüğünü ortaya koymaya yetiyor.

Fakat Rocksteady tekrar ayağa kalkmakta ısrarcı. Sektörün önde gelen gazetecilerinden olan Jason Schreier, geçtiğimiz gün Bloomberg'deki yazısı ile Rocksteady'nin "köklerine" dönmeye hazırlandığını açıkladı. Schreier'ın iddiasına göre tek oyunculu bir oyun yolda olabilir.

Bloomberg'e konuşan analizci Doug Creutz da Schreier'ın iddiasını destekliyor. Creutz'a göre Rocksteady, Warner Bros. Games ile bir şansa daha sahip. Stüdyo bu şansı, yeni oyunu için kullanacak.

Rocksteady, 2022 yılında kurucuları Sefton Hill ve Jamie Walker'ın stüdyodan ayrılması ile sarsılmıştı. Sefton Hill ve Jamie Walker'ın yeni stüdyosu Hundred Star Games de yeni oyunu için hazırlıklarını sürdürüyor.

 

YORUMLAR
Mert
7 Haziran 2024 12:14

O da bi 7 sene sürer. Singleplayer tecrübesi olanlar zaten şirketten ayrıldı, bu saatten sonra "gerçek Rocksteady" görmemiz pek mümkün değil bence

Parolamı Unuttum