Rogue Legacy 2 İlk Fragmanıyla Karşımızda

Gelecek ay erken erişime girecek

Cellar Door Games, Nisan ayında sürpriz bir açıklamayla Rogue Legacy 2'yi duyurmuş ve benim gibi Rogue Legacy hastalarını mutlu etmişti. Oyunun tahminimizden de erken çıkacağını öğrendik dün akşam, Rogue Legacy 2 23 Temmuz'da Steam ve Epic Games Store üzerinden Erken Erişim oyunu olarak yayınlanacak.

"İlk Rogue Legacy çıkmadan önce sosyal medya, email ve Steam Topluluk forumları yoluyla sizlerden çok sayıda fikir aldık. Geri bildirimleriniz sayesinde oyuna yeni kişilik özellikleri ekledik, dengelemeler yaptık. Ayrıca amansız hayranlarımız inanılmaz modlar ve içeriklerle Rogue Legacy ateşinin yanmaya devam etmesini sağladılar. Tüm bu katkılar Rogue Legacy 1'i daha iyi bir yöne götürmemize yardımcı oldu, bu yüzden Rogue Legacy 2'yi resmi olarak Erken Erişime sokmak sıradaki doğal adımdı" diyor geliştirici.

Cellar Door Games'in planı erken erişim süreci boyunca iki ayda bir içinde yeni biyomlar, yeni oyuncu sınıfları ve NPC'ler gibi önemli yeniliklerin bulunduğu "büyük güncellemeler" yayınlamak. Bunların arasında da yeni kişilik özellikleri, büyüler, odalar, ekipmanlar, hata düzeltmeleri vs getiren küçük güncellemeler serpiştirmek. Bir nevi Dead Cells'in yolundan gidecekler diyebiliriz.

Şimdilik plan oyunun yaklaşık bir sene boyunca Erken Erişimde kalması. Oyunun fiyatıysa kademeli olarak artacak. Başlangıçta 20$, sürecin ortasında 25$, çıkışında ise 30$ olacak. İlk oyunla aynı şekilde yerel fiyatlandırma yapılırsa bizim için fiyatı 32 lira, 40 lira ve son olarak da 48 lira olacak olmalı.

Oyunun Steam sayfası da açıldı, Epic Games Store sayfası da yakında açılacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum