Rogue One'ın Yazarı, Control Filmi İçin Gönüllü Oldu

Remedy'den de onay geldi diyebilir miyiz?

Twitter'ı oldukça aktif biçimde kullanan Gary Whitta (ki kendisi Rogue One'ın da yazarıdır), kendisine yöneltilen "sizce hangi video oyunu süper bir film olurdu? böyle bir filmi yazmak ister miydiniz?" sorusuna "CONTROL. Ve evet" cevabını verdi.

Buraya kadar her şey normal. Ama bunun hemen sonrasında Remedy'nin iletişim direktörü Thomas Puha, Whitta'ya "bu konuyu konuşalım" diye mesaj attı ve Whitta da kendisini detayları konuşmak için DM'e davet etti :)

Remedy'den diyaloğa katılan tek isim Puha da değildi üstelik, Control'un baş tasarımcısı Paul Ehreth de bunun şimdiye kadar aldıkları en iyi iltifat olduğunu söyledi ve gelen diğer mesajlar da Whitta ve Remedy takipçilerinin böyle bir fikre nasıl da sıcak baktığını gösteriyor.

Control, geçtiğimiz senenin en iyi oyunlarından biriydi, dolayısıyla bu tür bir film (veya dizi) haberi oyun severleri heyecanlandıracak bir gelişme. Artık gerisi Remedy ve Whitta'ya kalıyor, eğer gerçekten bu fikirde ciddiyseler önümüzdeki dönemde Control adına çok güzel şeyler olabilir.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum