Rome II: Rise of the Republic DLC Fraksiyonları Tanıtıldı

Karşim seri konsül getir, Roma kurudu.

Total War: Rome 2’ye 9 Ağustos’ta gelecek olan yeni hikâye DLC'sinde Rise of the Republic’te milattan önce 399 yılına giderek, kendimizi Cumhuriyet’in yükselişinde bulacağız. Senato tarafından 'Roma'nın İkinci Kurucusu' ünvanı verilen Marcus Furius Camillus, bir yandan kuzeyden akın akın gelen Galyalılarla uğraşırken, diğer yandan İtalya adasındaki diğer tehditlere göğüs germek zorunda kalacak. 

Portal 2 Yazarlarından Jay Pinkerton Valve'a Geri Döndü

DLC için yayınlanan yeni videoda oyunun haritası ve oynanabilir fraksiyonları tanıtıldı. DLC'de; Syracuse, Taras, Senones, Insubres, Tarchuna, Samnites, Veneti, Iolei ve tabii ki Roma dahil toplam 9 oynanabilir fraksiyon yer alacak. Tabii o zamanlarda Roma, alışık olduğumuz ihtişamına daha yeni yeni kavuşmaya başlamış, hatta bırakın İtalya'yı, çevresini bile tamamı ile ele geçirebilmiş değil.

DLC’nin en önemli özelliği, her bir fraksiyona özel, oyunun çehresini değiştirebilecek seçenekler sunuyor oluşu. Örneğin Roma, sıkıştığı zaman ülkenin başına diktatör ya da konsül atayabilecek. Insurbes, druid’leri halka ya da soylulara göndererek farklı sorunları çözebilecek. Veneti ise at eğitimini hızlandırıp, işçilere ya da orduya katkı sağlayabilecek.

Bu fraksiyonlara özel seçeneklerin oyunun genel akışına ne kadar etki edeceğini, Rise of the Republic 9 Ağustos’ta yayınlandığında hep beraber göreceğiz.

> Türk Tasarımcının Aksiyon RYO'su Zeal'ı Duydunuz Mu?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum